+36 (30) 870 6265

Tass - Eladó Ház

Alapterület
150 m2
Irányár
23.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
270855

Falusi csok-ra alkalmas ikerház eladó Tass központjában!

Leírás

Tass központjában ELADÓ falusi CSOK-ra alkalmas ikerház nagy telekkel!

Az eladó ikerház 148 m2-es, a hozzátartozó telek 4053 m2. Az ingatlan két utcára nyílik. Jelenleg 4 szoba, 1 nagy étkezős konyha, spájz, zuhanyzós fürdőszoba, külön WC, előszoba, fedett veranda van benne. Az épület alatt száraz, tágas pince van. A ház 1900-1909. között épült.

Az ingatlan teljes egészében felújítandó, a gáz kivételével az összes közmű bent van, a gáz az utcában. Homlokzat átlagos állapotú, a tető felújításra szorul. jAz egész épület száraz, nincs vizesedés sehol. A főfal legalább 80 cm-es, tégla épület. Cserélni kell a villany és a vízvezetékeket is.
Az épület évek óta üresen áll.
Az alaprajz és a helyiségek méretei tájékoztató jellegűek.

A 4053 m2-es telken melléképület és garázs is van. Több fúrt kút van a területen. A telek kitisztított, fű sincs benne. A kerítés is felújítandó.
A kert nagysága adott növénytermesztésre, állattartásra. Körbe van kerítve a teljes terület.

Az ingatlan megvásárlását ajánlom családosoknak, gazdálkodóknak. Sok szoba, tágas terek, jól alakíthatóság jellemzi a házat és még építhető másik ház is a területre. Falusi CSOK igénybe vehető!

Tass Budapesttől 50 km-re helyezkedik el az 51-es főút mentén, a Ráckevei Duna-ág és a nagy Duna déli találkozásánál, a Csepel-sziget déli csücskével szemben.
Igazi horgászparadicsom, hiszen a tassi zsilip körüli vízterületek kiváló horgászási lehetőséget biztosítanak. A Ráckevei Duna-ágban szabad strand áll a fürdőzni vágyok és a széllovasok rendelkezésére. A Duna part nagy része üdülőövezet, kellően közművesítve és egyéb szolgáltatásokkal ellátva.
Nyáron rendszeresen szerveznek különféle kulturális és sportos, játékos vízi eseményeket. Tass kulturális település sok-sok történelmi emlékkel.

A Duna közelsége, horgászparadicsom, nyári programok vonzóak lehetnek Tasson, és nem elhanyagolandó Budapest közelsége sem.

Kérek minden érdeklődőt, vegyék figyelembe, hogy az épület teljes egészében felújítandó! Sok lehetőség van benne, hiszen a két utcára nyílás miatt a terület akár osztható is, ha valakinek nincs szüksége ekkora kertre.

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető, saját helyrajzi számmal, önálló mérőórákkal (vízóra, villanyóra) rendelkezik. Ipari áram is van.

Az ár rugalmas. Várom megkeresésüket a további információért.

Kapcsolati adatok

Ingatlan36 Ingatlaniroda

Ingatlan36 Ingatlaniroda

+36-30-870 6265

bogyaykati@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok