+36 (30) 870 6265

Tass - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Dózsa György út
Alapterület
150 m2
Irányár
23.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
270855

Falusi csok-ra alkalmas ikerház eladó Tass központjában!

Leírás

Tass központjában ELADÓ falusi csok-ra alkalmas ikerház nagy telekkel!

Az eladó ikerház 148 m2-es, a hozzátartozó telek 4053 m2 és két utcára nyílik. Jelenleg 5 szoba, 1 nagy étkezős konyha, spájz padlásfeljáróval, fürdő WC-vel, előszoba, fedett veranda van benne. Az épület alatt száraz, tágas pince van.

Az ingatlan teljes egészében felújítandó, a gáz kivételével az összes közmű bent van, a gáz az utcában. Homlokzat és a tetőszerkezet jó állapotú. Az egész épület száraz, nincs vizesedés sehol.
A telken melléképület és garázs is van. Az épület 1900-1909 között épült.
A hozzá tartozó nagy telken van lehetőség kialakítani kerti sütögetőt, pihenő és haszon kertet lehet létrehozni. A kert nagysága adott növénytermesztésre, állattartásra. Körbe van kerítve a teljes terület.

Az ingatlan megvásárlását ajánlom családosoknak, gazdálkodóknak. Sok szoba, tágas terek, jól alakíthatóság jellemzi a házat. Falusi CSOK igénybevehető!

Tass Budapesttől 50 km-re helyezkedik el az 51-es főút mentén, a Ráckevei Duna-ág és a nagy Duna déli találkozásánál, a Csepel-sziget déli csücskével szemben.
Igazi horgászparadicsom, hiszen a tassi zsilip körüli vízterületek kiváló horgászási lehetőséget biztosítanak. A Ráckevei Duna-ágban szabad strand áll a fürdőzni vágyok és a széllovasok rendelkezésére. A Duna part nagy része üdülőövezet, kellően közművesítve és egyéb szolgáltatásokkal ellátva.
Nyáron rendszeresen szerveznek különféle kulturális és sportos, játékos vízi eseményeket. Tass kulturális település sok-sok történelmi emlékkel.

A Duna közelsége, horgászparadicsom, nyári programok vonzóak lehetnek Tasson, és nem elhanyagolandó Budapest közelsége sem.

Az alaprajz és a helyiségek méretei tájékoztató jellegűek.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Ingatlan36

Ingatlan36

+36-30-870 6265

bogyaykati@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok